Til hovedinnholdet
 

CH PORT Bambu da Quinta da Bruma (Odin)

Rase: Flat coated Retriever, svart
Født: 08.01.01 Død: 23.12.08
Kennel: Canil Quinta da Bruma, Vila Franca de Xira, Portugal

Gleden var stor da det lille 10 uker gamle nøstet ankom Madeira 18. mars 2001. Endelig! Min egen flat hadde jeg ventet på i minst 25 år. Det hadde bare ikke passet med arbeids- og bosituasjon.

Min kjære Odin forlot oss så altfor tidlig i livet. Han var en fantastisk personlighet, intelligent, og med masse humor. Han kom godt ut av det med hunder og katter, gammel og ung, og gjorde et sterkt inntrykk i nabolaget og blandt venner og familie. Han var med meg så godt som 24 timer i døgnet i nesten 7 år, og vi hadde et nært og spesielt forhold.

Denne vakre, staselige hunden var den eneste i sin rase her på Madeira, og han ble til stadighet beundret og avfotografert hvor enn vi gikk våre turer.

Jeg hadde aldri tenkt at Odin skulle ha noen utstillingskarriere. Her hvor vi bor ute i atlanteren innvolverer det større planlegging, og store innhugg i lommeboken fordi vi må reise med fly, leie bil, og innlosjere oss et sted. Men, etter å ha tenkt på det en stund - og blitt fristet av oppdretter Isabel, fant jeg ut at vi skulle forsøke oss. Det gikk over all forventning. Etter flere turer til utstillinger på fastlandet kunne Odin i juni 2005 kalle seg Portugisisk utstillingschampion!