Hovedmeny:

 

november 2010
M T O T F L S
    des »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Bloggsøk

Nylige innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Min linkliste

Stikkord

En fantastisk dag!

En fantastisk dag! blomster planter  tempoSenere idag skal jeg ta fram drillen og henge opp to hyller over plantebordet mitt ute. Da får jeg plass til enda noen planter. En fantastisk dag! blomster planter  icon smile

Jeg har to passende planker allerede preparert for å tåle vann. I tillegg har jeg gitt dem et par strøk beis.

Akkurat nå er det prosjekt «nye planter av grener» som trenger litt plass. Jeg ble inspirert av å få til en ny ekte duftjasmin av en liten bit stjålet gren. Kommer tilbake til den senere, men den slo rot etter 2 måneder under plastpose, og vokser og trives som bare det! Forsøker meg på flere klatreplanter. Under plastposer står nå enda en liten gren duftjasmin, en bit av en annen klatreplante som jeg tror bare heter «allamanda» (Allamanda cathartica L.), en klatrerose, og en «purpurkrone» (Petrea volubilis L.). Den er fantastisk når den står i blomst!

Skriv en kommentar

*

CommentLuv badge

(Spamcheck Enabled)